Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Támogatók

A koronavírus járvány idején végzett karitatív munkánk támogatói

Hírek 2020-04-10 00:00:00

Rászoruló gyerekek tanulását segítik az MVM számítógépei

Ötven darab asztali számítógépet adományozott a Magyar Villamos Művek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat intézményeinek, amelyek rászoruló gyerekeknek nyújtanak segítséget az otthoni tanulásban. 

Korábbi támogatások

Stratégiai partnereink

SPAR Magyarország

SPAR Magyarország

A SPAR a Magyar Máltai Szeretetszolgálat stratégiai partnere. A közösen szervezett Adni öröm!  akcióban 1997 óta minden  évben tízezreik adakoznak a kiválasztott üzletekben zajló gyűjtés során, az ajándékcsomagokat pedig rászorulók tízezreinek juttatja el Szeretetszolgálat. A SPAR hosszú időn át  jótékonysági termékével támogatta a Máltai Mentőszolgálatot. A kiválasztott  üzletek a Szeretetszolgálat adománykártyáit forgalmazzák.

MOL Magyarország

MOL Magyarország

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gépjárművei kedvezménnyel tankolnak a MOL töltőállomásain. A társaság a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével nyújt eseti támogatást a váratlan krízishelyzetekbe került családoknak.

Szakmai partnerek

Trenkwalder

Trenkwalder

A Felzárkózó települések átfogó program keretében a Trenkwalder a Máltai Szeretetszolgálattal szorosan együttműködik annak érdekében, hogy minél több személyt hozzásegíthessen a munkaerőpiacon történő sikeres elhelyezkedéshez.

Média partnereink

Köszönjük: