Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Gondviselés Háza Sorstárs Támogató Szolgálat - Heves

Gondviselés Háza Sorstárs Támogató Szolgálat - Heves

Bemutatkozás

Támogató szolgálatunkat azért hoztuk létre, hogy az összes fogyatékossági típusba (siketek, nagyothallók, vakok és gyengénlátók, mozgásszervi-, értelmi fogyatékkal élők, autisták, valamint halmozottan sérült személyek) sorolható emberek számára, teljes körű támogató szolgálati ellátást biztosítsunk. Mindezt a fogyatékos személyek önálló életvitelét elősegítő, a mindennapi szükségletük kielégítését célzó - személyes közreműködés által megvalósuló - szolgáltatás formájában.


A fogyatékos személyek számára nyújtott ellátásunk legfőbb célja, hogy a fogyatékos emberek helyzete, életminősége javuljon, hogy teljesebb életet éljenek, és képessé váljanak az állapotukból eredő hátrányok csökkentésére.

Személyi segítő szolálatunk segítséget nyújt a fogyatékos ember személyi szükségleteinek (higiénés, életviteli, életfenntartási) kielégítéséhez, a társadalmi életben való teljes jogú részvételhez, az önálló munkavégzéshez, a szociűlis és egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez, valamint kulturális, sport tevékenységek végzéséhez.

Tanácsadással, úgyintézéssel és információnyújtással segítjük a hozzánk fordulókat.

Szállító szolgálatunk segítséget nyújt egészségügyi intézményekbe, iskolába, hivatalokba vagy akár barátokhoz eljutni.
 

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 3360
Település: Heves
Cím: Hunyadi u.19-21.
Telefonszám: 06-36/345-208
Intézményvezető: Batki Orsolya
Fax: 06-36/345-208
E-mail: