Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Gondviselés Háza Hajléktalanok Otthona - Fő utca

Gondviselés Háza Hajléktalanok Otthona - Fő utca

Bemutatkozás

Otthonunk az önmaguk ellátására időszakosan nem, vagy csak folyamatos segítséggel képes hajléktalan személyek számára nyújt ellátást, akiknek gondozása és ápolása átmeneti szálláshelyen, rehabilitációs intézményben nem biztosítható, mivel egészégi állapotuk miatt tartós ápolást, gondozást igényelnek.
 
A keresztény szemléletű intézményben a szolgáltatást igénybe vevők vallásukat szabadon gyakorolhatják, felvételük az intézménybe felekezettől független. Az otthon célja a rászoruló hajléktalan, magára maradt, beteg emberek számára szeretetteljes környezetben emberhez méltó életet, gyógyulást, és speciális mentális gondozást biztosítani, amely figyelembe veszi a hajléktalan életmódból fakadó sajátosságokat.
 
Célunk, hogy az itt kapott speciális gondozás és ápolás nyomán az ellátottak fizikálisan, pszichésen, mentálisan olyan egészségi állapotba kerüljenek, hogy képesek legyenek újra önálló életet élni, elsősorban átmeneti otthonban, kiléptető lakásban az intézményben dolgozó szociális munkás és az Utcai Gondozó Szolgálat munkatársai segítségével.
Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 1011
Település: Budapest
Cím: Fő u.41.
Telefonszám: 06-1/225-82-80
Intézményvezető: van der Meer Kinga
Számlaszám: 11784009-20200817
Fax: 06-1/225-82-81
E-mail: