Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Krisztinavárosi Hajléktalan Centrum

Krisztinavárosi Hajléktalan Centrum

Bemutatkozás

Intézményünkben hajléktalanná vált emberek számára nyújtunk nappali és éjszakai ellátást, krízisidőszakban idpszakos férőhelyekkel bővítjük férőhelyeinket. 

A nappali melegedőnkben hajléktalan emberek számára nyújtunk ellátást. Fontosabb szolgáltatásaink: fürdés, mosás, telefonálás, csomagmegőrző, értékmegőrző, internet, szociális ügyintézés, ruhaosztás, ételmelegítés. A szolgáltatásokról és azok igénybevételéről nyitvatartási időben adunk bővebb felvilágosítást. A melegedő igénybevételének feltétele a 7 hónapnál nem régebbi negatív tüdőszűrő lelet.

Az éjjeli menedékhelyen 40 fő elhelyezése lehetséges egész évben. Az utcai gondozó szolgálatokkal vagy a nappali melegedővel együttműködő, közterületen éjszakázó férfiakat fogadunk elsősorban a budai oldalról. Fontosabb szolgáltatások: zárható szekrény, fix ágy, szociális esetkezelés, fürdés, mosás, tévé, internet, ételmelegítés. A szolgáltatás térítésmentes.

A krízisférőhelyeken november 1-től április 30-ig, krízisautó vagy utcai gondozó szolgálat közreműködésével fogadunk közterületen éjszakázó hajléktalan férfiakat. Az elhelyezés matracokon történik az előtérben. A bekerüléstől számított 3. naptól 7 hónapnál nem régebbi negatív tüdőszűrő leletet kérünk. Fontosabb szolgáltatások: fürdés, mosás, értékmegőrző, ételmelegítés.

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 1013
Település: Budapest
Cím: Feszty Árpád utca 6-8.
Telefonszám: 06-1-201-58-18
Intézményvezető: Aba Botond Csaba
E-mail: