Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Támogató Szolgálat - Esztergom

Támogató Szolgálat - Esztergom

Bemutatkozás

Célunk segítséget adni a fogyatékkal élők (hallássérült, látássérült, mozgáskorlátozott, értelmi sérült) számára, hogy minél könnyebben be tudjanak kapcsolódni a társadalom mindennapi életébe. Ellátási területünk Dömös, Esztergom, Mogyorósbánya, Pilismarót, Tát. 
 
Személyi segítés szolgáltatásunk a fogyatékosság miatt egyedül gyakran megoldhatatlan feladatokban - az ellátott otthonában - nyújt támogatást, ellátást, segítséget. Feladatunk az általános egészségi állapotának és a fogyatékosság jellegének megfelelő egészségügyi-szociális ellátásokhoz, valamint a fejlesztő tevékenységhez való hozzájutás személyi és eszközfeltételeinek biztosítása. Továbbá segítségnyújtás az önálló munkavégzéshez, tanulmányok folytatásához, szociális és egészségügyi szolgáltatások igénybevételéhez, kulturális, művészeti, sport, szabadidős tevékenységek végzéséhez.
Szállító szolgáltatásunk a lakáson kívüli közszolgáltatások elérését segíti. Alapvető célja a súlyos fogyatékossággal élő személyek számára hozzáférhetővé tenni azokat a szolgáltatásokat, amelyeket csak speciális szállítójármű segítségével érhetnek el. A hivatalok, intézmények és civil szervezetek működéséről, szolgáltatásairól, a sérülteket érintő jogszabályokról, valamint azok változásairól, a különböző segélyek és járadékok rendszeréről tájékoztatjuk a hozzánk fordulókat személyesen, telefonon vagy e-mailben.
 
 
Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 2500
Település: Esztergom
Cím: Kossuth Lajos utca 42.
Telefonszám: 06-30/341-26-14
Intézményvezető: Martin Dániel
Fax: 06-33/311-418
E-mail: