Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Teszt történet - szívmelengető

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2016-04-01 00:00:00

A Szimfónia Program folytatásához kéri az emberek segítségét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A legszegényebb családok gyermekeinek indított zenei képzés az elmúlt években már bebizonyította, hogy képes igazi esélyt adni. Miközben ugyanis a gyerekek zenélni tanulnak, sikeresebbek és ügyesebbek lesznek a mindennapokban is. A támogatók közvetlen átutalással, online adományozással, vagy a 1350-es adományvonal hívásával segíthetnek, egy gyermek további tanításához tízezer forintra lenne szükség.

A Szimfónia Program folytatásához kéri az emberek segítségét a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A legszegényebb családok gyermekei számára indított zenei képzés az elmúlt években már bebizonyította, hogy igazi esélyt ad számukra. Miközben ugyanis zenélni tanulnak, sikeresebbek és ügyesebbek lesznek a mindennapokban is. A korábban pályázati pénzből működtetett program forrásai kimerültek, a folytatáshoz költségeit adományokból fedezi a Szeretetszolgálat.  Egy gyermek további tanításához 10 ezer forintra lenne szükség. Segíteni közvetlen átutalással, online adományozással, vagy a 1350-es adományvonal hívásával lehet.

Zenei esélyteremtő programja fennmaradásáért szervez adománygyűjtést a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A Szimfónia Program hangszert, reményt és esélyt ad a legszegényebb családok gyermekeinek. A módszer nem tehetségeket keres, hanem a legelesettebbeknek nyújt kapaszkodót, hogy megerősítést kapjanak, javuljon az iskolai teljesítményük, és növekedjen az esélyük a továbbtanulásra. A 2014-ben indított programba 15 iskolában több mint 1000 gyerek kapcsolódott be. A pályázati támogatás időszaka tavaly ősszel véget ért, így jelenleg 8 iskolában összesen mintegy 350 gyerek vesz részt a foglalkozásokon. A program folytatásához támogatók segítségére van szükség. Minden tízezer forint egy újabb gyermek számára teremt lehetőséget, hogy tovább tanulhasson. Kérjük, segítsen, hogy folytathassuk! Bármekkora összegű hozzájárulás óriási segítséget jelenthet. Számlaszámunk: Magyar Máltai Szeretetszolgálat (OTP Bank) 11784009-20202022 Köszönjük! Egyszerű online adományozás és további részletek ahttp://szimfonia.maltai.hu/ oldalon. A 1350-es adományvonal hívásával 250 forinttal támogatja a programot.

Máltai napló 1

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2016-04-01 00:00:00

Máltai napló 1 lead

Máltai napló 1 body