Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Mezei Utcai Közösségi Ház - Kecskemét

Mezei Utcai Közösségi Ház  - Kecskemét

Bemutatkozás

Mezei Utcai Közösségi Házunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és több együttműködő szervezet szociális városrehabilitációs projektjének egyik kulcsfontosságú eleme.

A házban több szociális szolgáltatás is elérhető, köztük az információs pont, ügyintézés, tanácsadás, mosási, tisztálkodási lehetőség. Nagy hangsúlyt fektetünk a családok környezettudatos magatartásának fejlesztésére, továbbá életvezetési és gazdasági tanácsadással segítjük a családok gazdálkodását. Mentálhigiénés- és csoportfoglalkozásaink, kulturális és szabadidős programjaink a közösség és az egyének fejlesztését szolgálják.

Szolgáltató Irodánkban az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága családsegítést és gyermekjóléti szolgáltatást nyújt (nyitva álló helyiségként) kihelyezett ügyfélfogadással. Védőnpi szobát nyitottunk.

Közösségi Házunk fontos szerepet tölt be a város életében, kulturális programjaink, adománygyűjtő és adományosztó alkalmaink a rászoruló családokat támogatják. Főzőklubbal, játszóházzal, fiataloknak szóló programokkal várjuk a betérőket minden korosztályból.

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 6000
Település: Kecskemét
Cím: Mezei utca 34.
Telefonszám: 06-30/441-7729